Ludvig

Poulsgaards Hot In The City.

Ludvig - Poulsgaards Hot In The City - flyttede ind hos os sammen med Mads på en noget trist baggrund i forbindelse med Toves død.

(læs om det her)

Ludvig er faldet rigtig godt til hos Maria, Get It og Magic.

Han er lidt forbeholden overfor nye mennesker, men han kan absolut overtales til lidt nærkontakt.

Måske er det ham - måske er det bare fordi vi ikke har haft hanner før - men han udstråler en overlegen ro, som en hanløve, når han går rundt blandt alle damerne.

Han faldt lynhurtigt ind i husets rutiner, og han faldt lynhurtigt til, da vibegyndt at tage ham med på besøg hos Leif, og de andre hunde.

Der har ikke været antydning af kampe eller rangstridigheder, Ludvig flyttede ind, som om han altid havde boet hos os - far var kommet hjem.


En sær ting er der dog ved ham.

En af de første dage sad vi på gulvet i Marias køkken og på et tidspunkt tog Leif et kamera rem - straks forsvandt Ludvig ind i stuen. Han kigge ind imellem frem i døråbningen men forsvandt straks igen. Vi undrede os og en mulig løsning slog os - Leif lagde kameraet væk, og straks kom Ludvig tilbage.

Maria rettede sin mobiltelefon mod ham - og straks var han væk igen.

Vi har eksperimenteret lidt - mønsteret er klart. Er der antræk til at tage billeder så er Ludvig væk. Kan han ikke komme helt væk, så stiller han sig med det samme bag en person, et træ, en kasse - hvad som helst så han er uden for rækkevidde. Han holder øje og beholder sit skjul, indtil kameraet er lagt væk, eller peger i en anden retning.

Ludvig har en klar mening om fotografering, og det må vi  så bare finde os i.