Get It

Shenaja Queen of Hearts

Get It

Maria og Lea fik ideen om, at de skulle træne en AG-hund op sammen.


Lea er godt igang med træneruddannelse. Hun kommer fra en border-familie, men synes, at det er sjovt at løbe med sheltier.

De blev enige om, at de ville købe en AG-sheltie sammen. Den skulle bo hos Maria, men træningen skulle foregå i fællesskab.

Valget faldt på Kennel Shenaja og i december 2013 blev Shenaja's Queen of Hearts - Get It - hjembragt. Hunden blev installeret i Rønne, og et par dage senere skulle Lea's familie så informeres om, at hun godt kunne tænke sig, faktisk havde besluttet sig og egentlig også havde købt og at den i øvrigt var lige her.


Get It er en yderst livlig lille hvalp. Den sætter Nunu's tålmodighed på en stor prøve, men tilsyneladende er den højt elsket. Get It blev introduceret til resten af familien i forbindelse med nytåret sammen med Nunu. Det forløb godt, men tæverne på Sosevejen er nu ikke helt så overbærende som Nunu.


Get It leger sig nu til det indledende kendskab til AG-verdenen, så hun er parat til at kunne begynde træningen, når hun bliver 1 år.

I det første år har hun arbejdet med forberedelse til den kommende agility-træning. Hun har jævnligt været på træningsbanerne for at socialisere og for at lære stederne at kende. Og hun har trænet mange af de nyttige færdigheder, som senere skal bruges i den "rigtige" agility-træning. Selvtræningen har været suppleret med kurser med yderst habile ag-instruktører.

Get It bor jo hos Maria, men hun kommer jævnligt til pyjamasparty på Sosevejen. Hun er en glad og energisk hund, som falder godt ind med de andre - selv om de dog godt kan se lidt trætte ud, hvis glæden og energien vokser for stor. Generelt har de det godt sammen, og hun har fundet en naturlig plads sammen med de andre.

Hun er åben overfor andre hunde og mennesker - et rigtig godt sheltie-temperement.


 


Get It er en stor sheltie, så det bliver ikke til udstillinger, hun skal slå sit navn fast, men hvis hun fortsætter de gode agility-takter, så skal hun nok "blive til noget".


Man må jo løbe til stævner, når man er blevet 1,5 år, og Get It havde sin debut 1 dag efter. Hun er fuldstændig uimponeret og løber super godt. Selvfølgelig mangler hun noget endnu - f.eks. slalom, men hendes indlæringskurve er ekstrem stejl, og hun har en super hastighed.