De næste 5

2010 en ny hverdag melder sig.

Man tror jo ikke rigtig på det, men der kommer en hverdag igen - anderledes og ny, men uimiskendelig en hverdag.

Karrieren som producent af top-sheltier blev lagt på hylden, men hundeinteresserne forblev - især agility.


I 2009 kom Jessy til huset. Maria har længe gerne villet løbe agility med en stor hund, og da Thea begyndte at blive ustabil i sine løb så begyndte vi at kigge efter en border. Vi fandt Jessy hos Erik Ussing.

Lidt senere fortalte Lotte os, at Emma ikke skulle have flere hvalpe, og Maria og jeg blev enige om, at hun skulle flytte hjem til os igen - det gjorde hun 1. maj.

Hun var lidt beklemt ved at komme direkte til 1. maj-møde, men så genkendte hun mormor og faldt til ro. Derhjemme kiggede hun lidt rundt, og faldt straks ind på sin vante plads igen.

Laura har også fået sit sidste kuld i Elverlamshuset, så hun flytter også hjem igen, sammen med den ene af hvalpene fra sidste kuld - Nova. Laura fandt også sin plads, som om hun kun havde været en lille tur ude at handle.

Huset er rimeligt fyldt op, med 5 sheltier og en border collie, der tror den er en sheltie.

Når man har en kennel, så skal man også have hvalpe.

Efter flere forsøg med Thea, så blev det Emma der skulle blive gennembruddet som avlstæve - Thea gad simpelthen ikke, og det fik hanhundene at vide på en ret bestemt måde. Emma kom på besøg hos Kennel Poulsgaard, kiggede overbærende på hannen og blev gravid. I vores visdom fandt vi ud af, at alt ville blive lettere, hvis vi selv havde en hanhund - så sådan en købte vi så.


Vi har fået hvalpe, og vi har solgt dem, og vi har købt en hvalp.

Vi beholdt en fra vores første kuld, så nu har vi 6 hunde - 5 tæver og en han.

2008 og alt så pludselig helt anderledes ud.

Kennel TeamSheltie blev oprettet og drevet af Ulla (min kone), Maria (vores datter) og jeg. Vi troede på, at vi kunne få noget at byde på i forhold til sundt shelti-opdræt.

I 2008 døde Ulla, og (blandt så meget andet) skulle Maria og jeg tage stilling til TeamSheltie.

3 af vores 6 hunde blev oplaceret.

Emma og Lauravendte tilbage til deres oprindelige kennel hos Lotte og Kurt i Elverlamshuset, og Silas blev omplaceret efter aftale med kennel Capstone, hvor vi fik ham fra. Maria og jeg havde det fint med den løsning. Vi havde 3 hunde tilbage - min Josefine, Marias Thea og Teamshelties Andrea - og det var hvad vi regnede med at kunne overkomme.

Kenneldrømmene blev parkeret lidt.

År 2007, nr 5, 6, 7, 8.